air max reparatie

Nike Air Max reparatie

Oh nee, je Nikies zijn kapot! De neus laat los, er zit een scheur in de stof of je Air Max zijn lek en je wilt de zool vervangen. Kan allemaal gebeuren. Maar geen zorgen. Met een Nike Air Max reparatie herstellen we die schade, zodat je snel weer kunt shinen met je favoriete sneakers.

Vul daarom snel je locatie en vind een sneakermaker bij jou in de buurt!

Zijn je Air Max lek?

Bij lekke Nike Air Max is reparatie is een lastig verhaal. Je moet namelijk eerst zien te ontdekken waar het lek precies zit. Dan moet je er nog lucht in blazen én het gat op een mooie manier dichten. Niet te doen. Bij lekke Nikies heb je dus vaak maar twee opties: de andere schoen ook lek prikken (zodat je weer recht loopt) of de zool vervangen.

Let op: wil je je andere schoen ook lek prikken? Prik je sneaker dan door de zool heen lek met een naald. Van onder dus. Zo voorkom je dat het doorzichtige gedeelte gaat scheuren!

Zool Air Max vervangen

Gelukkig kan een specialist ook jouw Nike Air Max zool vervangen. Je kunt hiervoor een nieuwe Vibram zool op je schoen laten zetten of je kiest voor een soleswap. Hierbij haalt je schoenmaker de zool van een oud paartje Air Max en zet deze onder het lekke paar. Nadeel is wel dat je daarvoor dus oude Nikies aan moet leveren – of er een heel nieuw paar voor moet kopen…

zool air max vervangen
Air Max onderzool vervangen

Soorten reparaties

Er kan van alles gebeuren met je Nikies. Daarom kun je bij ons terecht voor een heleboel verschillende Nike Air Max reparaties. Denk aan:

  • neus/zool verlijmen (kosten +/- 5 a 10 euro)
  • naden stikken (kosten +/- 10 euro)
  • scheuren in leer, mesh & suede herstellen (kosten +/- 10 euro)
  • hiel- en hakreparatie. (kosten ongeveer 20 a 30 euro)

Nike Air Max zelf repareren

Het kan natuurlijk zijn dat de lip van je Air Max los laat, dit is gemakkelijk zelf te fixen met behulp van een beetje Atoomlijm. Deze lijm is extreem sterk en flexibel, en te bestellen bij De Sneaker Reiniger.

Ook voor een kapotte hielvoering zijn er Do it yourself oplossingen verkrijgbaar, zoals een goede schoenlijm en hielvoering patches. Klik hieronder voor het gehele assortiment sneaker reparatie materialen.

Nike Air Max schoenen staan bekend om hun tijdloze stijl, comfort en duurzaamheid. Helaas, zoals bij veel schoenen, kan de levensduur ervan worden verminderd door slijtage of schade. Gelukkig bieden Nike Air Max reparaties een oplossing. Hieronder zullen we de voordelen van Nike Air Max reparatie bespreken.

Geld besparen

In plaats van het kopen van een nieuw paar schoenen, kunt u geld besparen door uw bestaande Nike Air Max schoenen te laten repareren. Reparaties zijn meestal goedkoper dan het kopen van een nieuw paar.

Duurzaamheid

Door de levensduur van uw Nike Air Max schoenen te verlengen, draagt u bij aan het verminderen van afval. Door schoenen te repareren, voorkomt u dat er nieuwe schoenen hoeven te worden gemaakt.

Betere pasvorm

Het repareren van uw Nike Air Max schoenen kan helpen de fit te verbeteren. Reparaties kunnen ervoor zorgen dat de schoenen beter passen, waardoor u meer comfortabele loopprestaties levert.

midsole repaint
Air Max reparatie

Verbeterde levensduur

Het repareren van uw Nike Air Max schoenen kan de levensduur ervan verlengen. Reparaties kunnen gebreken aan de schoenen verhelpen, waardoor uw schoenen langer meegaan.

Al met al zijn er veel voordelen aan het laten repareren van uw Nike Air Max schoenen. Of u nu geld wilt besparen of de levensduur van uw schoenen wilt verlengen, het repareren van uw Nike Air Max schoenen is een goede optie.

Laat je Nike Air Max repareren!

Vraag nu een Nike Air Max reparatie aan bij een lokale hersteller die gespecialiseerd is in het herstellen van sneakers. Vul je locatie in ontdek die sneakerspecialist bij jou in de buurt!

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.