air max reparatie

Nike Air Max reparatie

Oh nee, je Nikies zijn kapot! De neus laat los, er zit een scheur in de stof of je Air Max zijn lek en je wilt de zool vervangen. Kan allemaal gebeuren. Maar geen zorgen. Met een Nike Air Max reparatie herstellen we die schade, zodat je snel weer kunt shinen met je favoriete sneakers.

Vul daarom snel je locatie en vind een sneakermaker bij jou in de buurt!

Zijn je Air Max lek?

Bij lekke Nike Air Max is reparatie is een lastig verhaal. Je moet namelijk eerst zien te ontdekken waar het lek precies zit. Dan moet je er nog lucht in blazen én het gat op een mooie manier dichten. Niet te doen. Bij lekke Nikies heb je dus vaak maar twee opties: de andere schoen ook lek prikken (zodat je weer recht loopt) of de zool vervangen.

Let op: wil je je andere schoen ook lek prikken? Prik je sneaker dan door de zool heen lek met een naald. Van onder dus. Zo voorkom je dat het doorzichtige gedeelte gaat scheuren!

Zool Air Max vervangen

Gelukkig kan een specialist ook jouw Nike Air Max zool vervangen. Je kunt hiervoor een nieuwe Vibram zool op je schoen laten zetten of je kiest voor een soleswap. Hierbij haalt je schoenmaker de zool van een oud paartje Air Max en zet deze onder het lekke paar. Nadeel is wel dat je daarvoor dus oude Nikies aan moet leveren – of er een heel nieuw paar voor moet kopen…

zool air max vervangen
Air Max onderzool vervangen

Soorten reparaties

Er kan vanalles gebeuren met je Nikies. Daarom kun je bij ons terecht voor een heleboel verschillende Nike Air Max reparaties. Denk aan:

  • neus/zool verlijmen
  • naden stikken
  • scheuren in leer, mesh & suede herstellen
  • hiel- en hakreparatie.

Laat je Nike Air Max repareren!

Vraag nu een Nike Air Max reparatie aan bij een lokale hersteller die gespecialiseerd is in het herstellen van sneakers. Vul je locatie in ontdek die sneakerspecialist bij jou in de buurt!

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.