Sneaker Reparatie Amsterdam

Locatie: Javastraat 85 Amsterdam -

Sneaker Reparatie Amsterdam

Elk sneakermerk heeft een verhaal en specifieke kenmerken. Als u de winkel binnenstapt merkt je dat de eigenaar elk detail kent en precies weet wat het beste voor jouw schoen is. Specialist in designer schoenen en merk sneakers.

Er wordt alles aan gedaan om jou met een goed gevoel en met een prachtig paar schoenen de deur uit te laten gaan. Of het nou om schoenreparatie, restore, sneaker-cleaning, maatwerk of schoenonderhoud gaat, jouw sneakers zijn in goede handen.

Je sneakers zijn de fundering van jouw outfit. Daarom is het belangrijk om hier de nodige aandacht aan te besteden. Laat je schoenen verwennen en repareren door een echte expert die het schoenmakersvak met de paplepel ingegoten heeft gekregen.

De eigenaar van Meester Schoenmaker Hillie's heeft zelfs meerdere schoenherstellers opgeleid en werkt samen met diverse grote schoenenwinkels.

Gespecialiseerd in designer schoenen, denk hierbij aan Gucci, Alexander McQueen en Louboutin. Vakmanschap en meesterschap.

Extra sneaker reparatie-skills:

Adidas Yeezy scheur-herstelDesigner Schoen RestoreKleur herstel SuedeBuitenzolen vervangenSchoenen vervenSneaker Cleaning

Algemene reparaties

Openingstijden:

hillies amsterdam
Neem contact op met Sneaker Reparatie Amsterdam