sneaker stoom reiniging

Sneakers laten schoonmaken

Dagje festival gepakt, of door een modderplas gelopen? De sneaker reinigers van sneakerreparatie staan klaar om jouw vieze schoenen met stoom en ozon weer tot leven te brengen. Sneakers laten schoonmaken. Wil je weten of een locatie ook jouw schoenen kan schoonmaken, check dan de locatie-pagina en gebruik de filter sneaker cleaning.

Waar kan ik mijn sneakers laten schoonmaken?

Veel van de aangesloten locaties zijn naast schoenmaker ook professioneel sneakercleaner, en deze weten met elke soort schoen of sneaker wel raad. Het gaas van een Nike Air Max wordt zorgvuldig uitgestoomd met een handstomer. En ook de zolen worden weer van boven tot onder behandeld, zodat je schoen er weer uitziet zoals jij hem voor de eerste keer uit de doos haalde.

Wat kun je verwachten:

Zo ziet een cleaning bij De Sneaker Reiniger er ongeveer uit:

  • stoomreiniging van de upper en zijkanten
  • schoonmaken van de midsole en onderzool
  • invetten of bijkleuren leer en suede
  • separate reiniging van de veters
  • reparaties (optioneel)
  • afwerking met impregneerspray, zodat je schoenen beschermd zijn tegen nieuwe vlekken.

Je kunt bij de locaties van ons alle soorten schoenen, merkschoenen en sneakers laten schoonmaken: leren schoenen, suède, nubuck, mesh en canvas schoenen.

Sneakers renoveren

Soms zijn er onderdelen van de sneaker versleten, en daar zijn net wat extra reparatie skills voor nodig. Dus heb jij een soleswap, restore, midsole repaint of un-yellowing aan je sneaker nodig, kijk dan welke locatie jou het beste kan helpen. En kom je er niet uit, open dan de chat en stuur mij een foto van de schade. Je ontvangt dan passend advies en een scherpe offerte.

Nare geurtjes in je schoenen?

Ruiken je schoenen niet meer zo fris, vraag dan de locatie of ze deze met een ozon apparaat kunnen behandelen. Dit zorgt ervoor dat geur moleculen afgebroken worden en nare geurtjes geen kans meer hebben. Bespreek dit op locatie bij het sneakers laten schoonmaken.

ozon behandeling
ozon behandeling

En zijn je schoenen dan schoon en lekker fris, elke locatie behandeld de schoenen hierna met een beschermende nano protectie laag. Zodat je nog langer van schonen schoenen kunt genieten. We zien je graag op locatie verschijnen, en vergeet niet je vieze kicks mee te nemen. Of het nu leren sneakers, of suede sneakers zijn? Wij kunnen alle materialen reinigen met onze apparatuur.

De beste sneakercleaners

Wij gebruiken alleen het beste van het beste op het gebied van duurzame sneakercleaners, denk hierbij aan DFNS, Dr. FrisK en Crep Protect. Onze vakmensen weten precies welke cleaner te gebruiken voor welke schoen. En ook voor het herstellen van verweerd suède of leer hebben we de juiste producten. Deze producten zijn ook voor jou te koop via sneakersreinigen.nl, de webshop voor elke sneaker liefhebber.

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.