sneaker stoom reiniging

Sneaker Reparatie Rotterdam

Op dit moment zijn we druk op zoek naar een locatie voor sneaker reparatie Rotterdam, ken of weet jij de beste schoenmaker voor sneakers in Rotterdam, neem dan contact met ons op via onderstaande button. Wij zoeken de beste van de beste, die met elke soort sneaker of designer schoen wel raad weet. Ben of ken jij deze vakman of vakvrouw, klik dan op de button hieronder.

Wij zoeken: de locatie voor sneaker reparatie Rotterdam

Welke reparaties doen we?

De aangesloten locaties in Rotterdam kunnen je helpen met de volgende sneaker reparaties:

  • hielvoering reparatie
  • stikwerk
  • scheurherstel
  • kleurherstel su├Ęde en leer.

Naast deze standaard reparaties doen wij ook cleaning en restore van designer schoenen en merk-sneakers. En ook zijn er locaties waar je voor een complete soleswap of midsole repaint terecht kunt. Wil je weten of we jouw en je schoenen kunnen helpen? Stuur dan een foto via het contactformulier of loop binnen bij ons in de winkel.

Sneakers laten schoonmaken Rotterdam

Geen tijd of zin om je schoenen zelf schoon te maken? Wij zijn de locatie voor een complete cleaning met stoom en ozon, wij geven je vieze sneakers een 2e leven. Of het nu een vieze Nike Air Max is of een luxe Alexander McQueen, wij zorgen ervoor dat ze weer gaan stralen.

lek air max
Stoom reiniging Nike Air Max

De aangesloten locaties zijn opgeleid door de beste schoenmakers, en weten met elke vlek raad. We verwijderen bloed en wijnvlekken met een speciale soak en een professionele handstomer. Nare geurtjes weten we te laten verdwijnen door onze ozon machine, zodat ze er naast schoon uitzien ook nog eens lekker ruiken.

Sneaker Reparatie Rotterdam

Via de locatie pagina zie je de skills en weet je wat elke locatie voor jouw schoenen kan betekenen. Ook zie je hier de actuele openingstijden, en heb je een vraag? Neem dan via het contactformulier direct contact op met de locatie van je keuze.

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.