werkplaats

Sneaker Reparatie Amsterdam

Sneaker Reparatie Amsterdam – op deze pagina vindt je diverse locatie,s voor herstel en restore van jouw favoriete kicks in Amsterdam. Wij zijn de specialist in luxe designerschoenen en merk-sneakers. Bezoek een vestiging in Amsterdam voor persoonlijk advies en een scherpe offerte.

Locatie,s Sneaker Reparatie Amsterdam

Op zoek naar de plek voor jouw vieze of beschadigde sneakers? Waar vindt je onze locatie,s in Amsterdam, wij zijn gevestigd op de volgende adressen:

  • Javastraat 85 Amsterdam

Kijk voor actuele openingstijden op onze locatiepagina, of neem contact op met de locatie via het contactformulier. Je bent van harte welkom en samen met jouw bekijken we of een reparatie zinvol is of dat het beter is om nieuwe schoenen aan te schaffen.

gucci restore
Gucci Restore Amsterdam

Wat kunnen we voor je schoenen betekenen?

Naast de standaard sneakerherstel werkzaamheden zijn er in Amsterdam locaties gespecialiseerd in het herstellen van designer merk schoenen. Een beschadigde Louboutin, Alexander McQueen of Gucci schoen is bij ons op het juiste adres. Of het nu een klein scheurtje is of dat de complete zool vervangen moet worden, wij zijn het sneaker herstel adres in Amsterdam.

Sneaker Cleaning Amsterdam

Heb je vieze sneakers, of ben je naar een feestje geweest en zien je schoenen er niet meer zo netjes uit. Ook voor sneaker cleaning kun je bij ons terecht. Met een stoomreiniger weten wij jouw schoenen weer te laten stralen, voor alle soorten en merken sneakers. En zitten er nare geurtjes in, ook daar hebben wij technieken voor om dit weer helemaal fris te krijgen.

dior designer schoenen
Dior sneaker cleaning

Benieuwd of wij jouw schoenen kunnen reinigen? Via de locatie-filter kun je zien welke locatie,s ook kunnen reinigen. Vragen? Stuur dan via het contactformulier of email adres een foto van je schoenen, en wij zullen je een passend voorstel maken. Ook kun je onze sneaker restore locatie in Amsterdam bezoeken, we zien je graag verschijnen. Sneaker Cleaning Amsterdam, voor schone sneakers.

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.