sneakers stikken

Sneakers & schoenen stikken – Sneakerreparatie.nl

Sneakers & schoenen stikken

Veel schoenen en sneakers zijn voorzien van stiksels.  worden gemaakt met stiksels. Dat zijn die dunne draadjes die het materiaal bij elkaar houden. Zeker als je schoenen wat ouder zijn, kunnen daar problemen mee ontstaan. Gelukkig hoef je je favoriete sneakers dan niet weg te gooien, want een schoenmaker kan vaak gewoon jouw schoenen stikken!

Wanneer moet je schoenen laten stikken?

Stikwerk zit doorgaans op allerlei plekken op je schoen, sneaker of laars. Van de zool tot aan de tong. Schoenen stikken helpt dan ook bij allerlei verschillende klachten. Denk aan gescheurd leer, mesh of stof. Aan loslatende of gebroken naden bovenop of aan de zijkant van je schoen. Maar dus ook aan een kapotte zool of losgelaten tong. Kan allemaal!

tong reparatie Jordan

Losse naden zelf repareren

Heb je een losse naad? Dan kun je die soms zelf nog wel repareren als je een beetje handig bent. Gewoon met naald en draad. Verwijder hiervoor eerst de draad en knip de losse uiteinden af. Met een naald en een enkele draad naai je vervolgens vanaf de eerste tot de laatste steek van de bestaande naad – en weer terug. Als de draad op het eind aan dezelfde kant zit, knoop je de uiteinden vast en snijd je ze af. Succes!

Stevig stikwerk, snel geregeld

Tenzij je een echte naaipro bent, kun je de reparatie dus beter overlaten aan een schoenmaker. Die beschikt namelijk vaak over een professionele stikmachine om sneakers en schoenen te stikken. Makkelijk en snel. De meeste naden zijn daardoor vaak binnen een dag wel gestikt. Soms zelfs direct en klaar terwijl je wacht. En bovendien weet je zeker dat het stikwerk weer goed en stevig is. Sowieso!

Flyknit stikwerk

Laat ook je sneakers of schoenen stikken!

Nog even wat langer genieten van je favoriete sneakers? Op sneakerreparatie.nl vind je schoenmakers die gespecialiseerd zijn in het herstellen van sneakers en dus ook in no time je schoenen weer voorzien van nieuw stikwerk.


Vul snel je locatie in en ontdek die professional bij jou in de buurt!Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.