adidas yeezy reparatie

Adidas Yeezy Reparatie | Sneaker Reparatie

Adidas Yeezy reparatie

Heb je je Adidas Yeezy’s al wel een tijdje? Of dacht je dat je er wel een rondje op kon hardlopen? Dan kan het zijn dat je sneakers kapot zijn. Dat er een scheur in zit of dat de onderkant los laat. Gelukkig kun je dat laten fixen met onze Adidas Yeezy reparatie.

scheur yeezy
Scheur herstel Yeezy

Veel voorkomende problemen

Deze problemen bij een Yeezy kunnen wij voor je oplossen:

  • Scheuren
    Yeezy’s worden vaak gemaakt van Primeknit. Dat is een gebreide stof die heerlijk om je voet zit, maar ook een stof die kan scheuren. En dat wil nog wel eens gebeuren als je een sprintje moet trekken om de trein te halen. De kosten van het repareren van een Yeezy Boost scheur is gemiddeld 25 euro per scheur.
  • Onderkant laat los
    Zeker bij sneakers die je al een tijdje hebt, zien we vaak dat de aanhechting tussen de stof en de zool niet meer zo goed is. Het is niet zo gek dat de Yeezy onderkant los laat, want door simpelweg te lopen komt er al best wat druk op te staan.
  • Kapotte hak
    Je merkt het zelf niet zo, maar vaak schuur je met je hakken tegen de achterkant van je schoen aan. Daardoor gaat op den duur ook de hak van je schoen (de hielvoering) kapot en dat loopt niet zo lekker. Kunnen we repareren!

Ook voor vergeelde zolen!

Het is misschien geen echte Adidas Yeezy reparatie, maar we kunnen je zolen ook ontgelen. De zool verkleurt namelijk langzaam onder invloed van licht. Niet erg, maar je sneakers zien er daardoor wel wat minder fris uit. Handig om bij te boeken als je toch je sneakers laat herstellen!

yeezy boost ontgelen
Ontgelen Yeezy zolen

Tip: Yeezy’s wassen

Na een reparatie is het natuurlijk ook wel fijn als je sneakers weer lekker schoon zijn. Kan je Yeezy’s dan in de was doen? Antwoord: nee. Door de wasmachine kunnen je schoenen vervormen of beschadigen.

Je kunt ze beter met de hand schoonmaken. Gewoon met een beetje sneaker cleaner, een zachte borstel en een schone doek om je schoenen af te vegen. Zo gepiept. En hier bestel je de beste sneakercleaners.

Vraag nu een Adidas Yeezy reparatie aan!
Met een Adidas Yeezy reparatie brengen we jouw sneakers weer in optimale staat. We stikken de stof (en monteren er een lap achter om nieuwe scheuren te voorkomen), we verlijmen de zool of zetten een nieuwe hielvoering in je schoen.

Check de locaties of neem meteen contact op om je favoriete Adidasjes te laten repareren!

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.