Nike air max lek

Nike Air Max lek? Dit moet je doen! | Sneakerreparatie.nl

Nike Air Max lek? Dit moet je doen!

Je Nikies lopen heerlijk. Dat komt door natuurlijk die air in je schoenen. Maar heel soms gaan je Nike Air Max lek. De lucht is dan uit één van je sneakers en daardoor loop je een beetje scheef. Niet lekker. Wat kun je dan aan die lekke Nike Air Max doen?

Nike Air Max lek bij aankoop

Waren je Nike Air Max lek toen je ze uit de doos haalde? Dan ga je natuurlijk even terug naar de winkel. Grote kans dat het namelijk een productiefout is. Afhankelijk van waar je de schoenen hebt gekocht, krijg je dan een nieuw paartje omdat je garantie hebt.

lek air max
Air Max Repareren

Lekke Air Max door gebruik

Het kan ook zijn dat je per ongeluk op iets scherps stapt. Of je hebt je sneakers al een tijdje en de zool is wat versleten. Misschien wel gescheurd. Ook daardoor kunnen je Nike Air Max lek gaan.

Meestal valt dat niet meer onder de garantie. En je kunt ze ook niet laten repareren. Het is namelijk niet te doen om opnieuw lucht in je sneakers te blazen en die airbubble te plakken. Maar wat kun je dan wél doen als je Nike Air Max lek zijn?

  • Doorprikken
    Als je andere schoen niet lek is, kun je ervoor kiezen om die ook door te prikken zodat je weer recht loopt. Prik de airbubble dan wel van onder lek. Met een naald door de zool. Zo voorkom je dat de bubble straks scheurt.

  • Soleswap
    Een andere optie is de soleswap . Hierbij zet je de zool van een ander paartje onder je lekke Nike Air Max. Moet je natuurlijk wel een oud paar hebben liggen of een nieuw (of tweedehands) paar willen kopen. Heb je interesse in een soleswap? Zoek dan via de filter een locatie welke deze handeling kan doen, kosten van een soleswap liggen op gemiddeld 120 euro per paar.

Onderzool vervangen Nike Air Max

Is je onderzool versleten? Je kunt er ook een nieuwe Vibram zool onder laten zetten. Scheelt weer een nieuw paar Air Max kopen. Slijtvaste Vibram zolen passen perfect onder je Nike Air Max, maar zijn wel iets zwaarder en zien er een heel klein beetje anders uit. De kosten van nieuwe vibram zolen liggen op ongeveer 60 euro incl. overzetten.

Vind een sneakermaker bij jou in de buurt!

Zijn je Air Max lek en wil je ze laten repareren met een soleswap of met een nieuwe zool? Breng ze dan naar een sneakerspecialist. Vul nu je locatie in en vind die sneakermaker bij jou in de buurt!


Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.