duurste nike sneakers

Duurste Nike sneakers ter wereld

De Nike sneakers zijn een van de meest herkenbare en populaire schoenen ter wereld. Ze zijn een icoon geworden en zijn een must-have voor veel mensen. Sommige sneakers worden gezien als kunstwerken, waarvan de prijs de stratosfeer in schiet! Met hun geweldige stijl en prestaties, en het feit dat ze van een van de meest toonaangevende merken ter wereld komen, is het geen verrassing dat sommige van de meest kostbare Nike sneakers ooit gemaakt zijn.

Hieronder vind je de 5 duurste Nike sneakers ter wereld.

1. Nike Mag

De Nike Mag is een van de meest beroemde en kostbare Nike sneakers ooit gemaakt. Deze sneaker werd geïntroduceerd in 2011 als een limited edition en werd gemaakt als een ode aan de film Back to the Future II. De schoen is voorzien van een speciale self-lacing-technologie die de schoen automatisch aanpast aan de vorm van de voet. Deze schoenen zijn zo kostbaar omdat ze zo zeldzaam zijn. Er zijn slechts een paar honderd stuks gemaakt en de prijs van deze schoenen ligt tussen de 30.000 en 50.000 euro.

Nike mag artist
Artist impression Nike Mag

2. Nike Air Yeezy 2 Red October

De Nike Air Yeezy 2 Red October is een van de meest populaire Nike sneakers ooit gemaakt. De schoenen zijn ontworpen door rapper Kanye West en zijn zeer gewild onder sneakers verzamelaars. De schoenen zijn afgeleid van het Nike Air Yeezy 2-model en zijn voorzien van een geweldige rode kleur. Deze schoenen zijn zo kostbaar omdat ze zo moeilijk te vinden zijn. De schoenen zijn slechts een paar keer geproduceerd en de prijs ligt tussen de 25.000 en 30.000 euro.

3. Nike Dunk Low Pro SB Pigeon

De Nike Dunk Low Pro SB Pigeon is een van de meest beroemde Nike sneakers ooit gemaakt. Deze schoenen zijn ontworpen door Jeff Staple en zijn een echte klassieker. De schoenen zijn voorzien van een zwarte basis met een contrasterende witte en grijze kleur. Deze schoenen zijn zo kostbaar omdat ze zo moeilijk te vinden zijn. De schoenen zijn slechts een paar keer geproduceerd en de prijs ligt tussen de 6.000 en 7.000 euro.

4. Nike Air Foamposite One Galaxy

De Nike Air Foamposite One Galaxy is een van de meest beroemde Nike sneakers ooit gemaakt. Deze schoenen zijn ontworpen door Nike en zijn voorzien van een unieke ruimte-achtige kleur. De schoenen zijn voorzien van een geweldige donkerblauwe kleur met een glanzende finish. Deze schoenen zijn zo kostbaar omdat ze zo moeilijk te vinden zijn. De schoenen zijn slechts een paar keer geproduceerd en de prijs ligt tussen de 5.000 en 6.000 euro.

5. Nike Air Zoom Generation Lebron

De Nike Air Zoom Generation Lebron is een van de meest populaire Nike sneakers ooit gemaakt. De schoenen zijn ontworpen door Nike om de legendarische basketbalspeler LeBron James te eren. De schoenen zijn voorzien van een geweldige witte en gouden kleur en zijn voorzien van een uniek logo. Deze schoenen zijn zo kostbaar omdat ze zo moeilijk te vinden zijn. De schoenen zijn slechts een paar keer geproduceerd en de prijs ligt tussen de 4.000 en 5.000 euro.

Nike sneakers zijn een van de meest herkenbare en populaire schoenen ter wereld.

De bovengenoemde 5 duurste Nike sneakers zijn een bewijs van de unieke stijl en technologie die Nike biedt. Er is natuurlijk discussie mogelijk over de duurste Nike schoenen, zo is een Nike Air Max 1 Albert Heijn ook zeer exclusief en een verzamelaar legt hier ook makkelijk 40.000 euro voor neer. Ze zijn zo kostbaar omdat ze zo moeilijk te vinden zijn en omdat ze zo beperkt zijn. Als je de kans krijgt om een van deze schoenen te bemachtigen, ben je een van de gelukkigen.

Hier vind je de sneakerhersteller in jouw buurt

Vul jouw locatie in en vind een sneakerhersteller bij jou in de buurt.